sreda, 26. avgust 2015

1. stop: Boston!




Ob vsej tej noriji in bezljanju okoli, sem si končno vzela en večer, da spišem prvi sestavek o mojem potovanju po kampu. Verjamem, da ga že nestrpno pričakujete! :) Najbolje, da kar nadaljujem, kjer sem ostala....klikni tukaj, če si izpustil/a prispevek o našem odhodu iz kampa! ;)

četrtek, 20. avgust 2015

Goodbye camp, goodbye KSA

Kar kurjo polt dobim, ko zdaj razmišljam in pišem o tej izkušnji, ki sem/smo jo doživeli to poletje...torej še zadnjič je pred vami dnevnik naših kamp dogodivščin in še zadnjič se oglašam z dnevnim opisom dogodkov...(se opravičujem, če se bo komu zdelo, da pretiravam in da sem drama queen, ampak resnično, dokler ne doživiš, ne veš...če pa se vam rata vživeti v zgodbo in dogajanje, pa morda uspete občutiti približek tistega, kar smo doživeli sami. :)) pa pojdimo!

petek, 14. avgust 2015

The hardest thing to do is to say goodbye...

Skoraj smo že pri koncu moje poletne kamp izkušnje. Kar ne morem verjet, kako se je vse hitro obrnilo in koliko čudovitih trenutkov smo doživeli s to družbo. Po pravici povedano sem že depresivna, ker resnično ne želim domov. NOČEM DOMOV! Zdaj, ko vidim, kaj vse nam ta naš svet ponuja, ne morem niti pomisliti na to, da bi se vrnila nazaj v dolgočasno Novo mesto. Kljub temu, da malo pa pogrešam družino in (nekatere :p) prijatelje, me čisto nič ne vleče nazaj...hmmm bomo videli, kako bo po koncu potovanja. Zaenkrat pa moram uživati še ta zadnji teden, ki nam je ostal.

četrtek, 6. avgust 2015